Σχετικά με

Το Πάθος της Ομάδας!

Στο IRON BODY κύριο μέλημα μας είναι η ατομική προσέγγιση του αθλούμενου ή αθλητή από τους γυμναστές μας, ώστε να γίνει σωστή αξιολόγηση και σχεδιασμός του κατάλληλου προπονητικού προγράμματος.

Ο αθλούμενος αξιολογείτε σε κάθε συνεδρία και το πρόγραμμα του διαμορφώνεται αναλόγως, για την επίτευξη των στόχων του.

Πλεονεκτήματα

Των Αθλούμενων μας!

IronBody Project

Εξατομικευμένες ασκήσεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!

Διακρίσεις Μελών

Προπονήσου με τους καλύτερους στον τομέα που θα διαλέξεις!

Ρεκόρ Γκίνες

Έχουμε ήδη τα ονόματα μας στο Βιβλίο Γκίνες. Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Φιλικές Τιμές

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και πάρε έκπτωση για τους φίλους σου!

Ιστορική Αναδρομή

Της ομάδας του Iron Body!

Η Iron Body Team συστάθηκε από τον πρώτο αθλητή που έκανε ασκήσεις και προπονητικά προγράμματα IronBodyProject, τον Κωνσταντίνο Σταθόπουλο το 2014. Οι προπονήσεις γίνονταν σε εξωτερικούς χώρους, με τη χρήση ή όχι εξοπλισμών.

Από το 2019 αθλητές της Iron Body Team, εκμεταλλευόμενοι και τη δημιουργία του Iron Body Project προπονητικού κέντρου, άρχισαν να καταρρίπτουν παγκόσμια ρεκόρ στο χώρο του Fitness, δείχνοντας τα σπουδαία αποτελέσματα της Iron Body εκγύμνασης.

Αντικείμενο της ομάδας είναι η επίτευξη IronBody («IRONBODY») αθλητικών στόχων που αποσκοπούν σε διακρίσεις αθλητών της σε διαγωνισμούς fitness, ή σε κατάρριψη παγκοσμίων ρεκόρ, αλλά και στη διάδοση-προώθηση του IronBodyProject σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με την κινηματογράφηση αθλητικών βίντεο από την εταιρία IRON BODY PROJECT P.C. σε συνεργασία με κινηματογραφιστές.